Diensten

Osmose techniek
Osmose glasbewassing staat voor:

- Streeploos schoon

- 100% klanttevredenheid Hoe werkt glasbewassing via Osmose?

In normaal leidingwater en regenwater zitten mineralen en zouten die op het oppervlak van uw ramen achterblijven wanneer het water is opgedroogd. Hierdoor ontstaan de bekende kringetjes na afloop van een regenbui.

Bij osmosebewassing wordt gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water. Dit is gewoon water dat door middel van filters ontdaan is van mineralen en zouten. Het wordt daarom ook wel ‘osmosewater’ genoemd. Er blijft puur water over dat na verdamping geen vlekken achterlaat op ramen en andere oppervlakken. Simpelweg omdat er niets meer in het water zit wat kan vlekken!


Telescoopbewassing

Voor osmosebewassing maken we gebruik van een telescoop. Behalve dat het bij telescoopbewassing gebruikte osmosewater zelf geen vlekken achterlaat, heeft deze methode ook een sterker reinigend vermogen dan normaal water. Als het op uw ramen wordt gespoten gaat het een verbinding aan met het op het raam aanwezige vuil. Het osmosewater trekt als het ware het vuil van het raam af. Zelfs tot uit de poriën van het glas. Na bewassing spoelen we het raam na en wordt ook het laatste vuil uit alle naden en voegen weggespoeld. Bewassing met de telescoopmethode is dus per definitie schoner en dieper dan met de klassieke wasmethode met sop en wisser!


Na een eerste osmosebewassing

Het is mogelijk dat de ramen na de eerste osmosebewassing niet perfect schoon zijn. De reden hiervan is dat het glas niet eerder met het osmosesysteem is gewassen en de poriën nog vol met oud vuil en zeepresten zitten. Nadat wij uw ramen gewassen hebben via het osmosesysteem, gaat het reinigingsproces echter nog een tijdje door. Het osmosewater trekt in de poriën van het glas en neemt oud vuil op. Wanneer het water is verdampt laat het oude vuil de vlekjes na die u ziet. In 95% van de gevallen hebben we bij het tweede bezoek al 100% goed resultaat. Het glas is dan tot in de poriën zuiver en uw ramen zijn volledig schoon.


100% tevredenheidsgarantie

Mocht u na een eerste bewassing het resultaat onvoldoende vinden, dan komen wij terug om voor een acceptabel resultaat te zorgen. We streven immers naar 100% klanttevredenheid, ook na de eerste osmosebewassing.
Ambachtelijk ramenwasser: alles met de hand

U bent particulier?
Baat een winkel of restaurant uit?
Bent zaakvoerder van een kleine KMO?
En u hecht bovenal erg veel belang aan kraaknette ramen?

U heeft groot gelijk want propere ruiten en ramen bepalen de uitstraling van een huis of een gebouw volledig Die uitstraling garandeert J&R Quality Cleaning u zowel met buiten- als binnenraamwerk!

Ambachtelijk vakmanschap

Ik kies bewust voor handwerk wanneer ik uw ruiten was. Ik ben trots op mijn ambachtelijke aanpak en degelijkheid als glazenwasser. Want hoe je het ook draait of keert, topkwaliteit neerzetten is mijn absolute drijfveer!

Extra troef is dat de reiniging van omlijstingen en dorpels altijd standaard is inbegrepen in onze offerteprijs. Want die omlijsting is toch het allereerste wat een bezoeker of buitenstaander opmerkt wanneer hij uw ramen bekijkt? 

Daarnaast poets ik ook met veel plezier uw zonnepanelen. Afhankelijk van de locatie waar uw woning of zaak zich bevindt, gebeurt dat één- tot tweemaal per jaar. 

Ik lever deze diensten aan eerlijke prijzen die kwaliteit garanderen. Wanneer ik mijn klanten blij maak, ben ik een gelukkig ondernemer. Hun appreciatie en tevredenheid geven mij de energie om er elke dag opnieuw tegenaan te gaan. 

Unieke aanpak voor elk raam

Dat resulteert ook in een heel persoonsgerichte aanpak. Vooraleer ik uw ruiten was, luister ik uitgebreid naar uw verhaal en zoek ik de bestewerkwijze. Want elk raam heeft zijn unieke eigenschappen en bevindt zich op een andere plaats. 

Mijn doelgebied strekt zich uit over het noordelijk deel van de provincie Antwerpen. Een bewuste keuze omdat ik geen tijdverlies wil lijden door verkeersproblemen op de Antwerpse Ring.  

U bent benieuwd naar uw offerte? Contacteer ons zo snel mogelijk.

Contact

Verhoevenlei 102 2930 Brasschaat
info@jenrqualitycleaning.be
T 0472/74.10.80

Sitemap

J&R Quality Cleaning – Voor al uw ramen én omlijstingen

Vraag offerte aan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x