Diensten

Ambachtelijk ramenwasser: alles met de hand

U bent particulier?
Baat een winkel of restaurant uit?
Bent zaakvoerder van een kleine KMO?
En u hecht bovenal erg veel belang aan kraaknette ramen?

U heeft groot gelijk want propere ruiten en ramen bepalen de uitstraling van een huis of een gebouw volledig Die uitstraling garandeert J&R Quality Cleaning u zowel met buiten- als binnenraamwerk!

Ambachtelijk vakmanschap

Ik kies bewust voor volledig handwerk wanneer ik uw ruiten was. Ik ben trots op mijn ambachtelijke aanpak en degelijkheid als glazenwasser. Want hoe je het ook draait of keert, topkwaliteit neerzetten is mijn absolute drijfveer!

Extra troef is dat de reiniging van omlijstingen en dorpels altijd standaard is inbegrepen in onze offerteprijs. Want die omlijsting is toch het allereerste wat een bezoeker of buitenstaander opmerkt wanneer hij uw ramen bekijkt? 

Daarnaast poets ik ook met veel plezier uw zonnepanelen. Afhankelijk van de locatie waar uw woning of zaak zich bevindt, gebeurt dat één- tot tweemaal per jaar. 

Ik lever deze diensten aan eerlijke prijzen die kwaliteit garanderen. Wanneer ik mijn klanten blij maak, ben ik een gelukkig ondernemer. Hun appreciatie en tevredenheid geven mij de energie om er elke dag opnieuw tegenaan te gaan. 

Unieke aanpak voor elk raam

Dat resulteert ook in een heel persoonsgerichte aanpak. Vooraleer ik uw ruiten was, luister ik uitgebreid naar uw verhaal en zoek ik de bestewerkwijze. Want elk raam heeft zijn unieke eigenschappen en bevindt zich op een andere plaats. 

Mijn doelgebied strekt zich uit over het noordelijk deel van de provincie Antwerpen. Een bewuste keuze omdat ik geen tijdverlies wil lijden door verkeersproblemen op de Antwerpse Ring.  

U bent benieuwd naar uw offerte? Contacteer ons zo snel mogelijk.

Contact

Verhoevenlei 102 2930 Brasschaat
info@jenrqualitycleaning.be
T 0472/74.10.80

Sitemap

J&R Quality Cleaning – Voor al uw ramen én omlijstingen

Vraag offerte aan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x