About us

Uw persoonlijke glazenwasser gaat voor perfectie

 Nadat ik een aantal jaren ervaring opdeed bij een vriend-ramenwasser ging ik aan de slag met mijn eigen onderneming en éénmanszaak J&R Quality Cleaning. Een bewuste keuze omdat ik erg veel belang hecht aan een warm, sociaal contact met mijn klanten.

Bepaalde klanten zie ik elke vier weken wat leidt tot een erg gastvrije sfeer. Zij stellen het enorm op prijs dat ze in mij telkens opnieuw een vertrouwelijk aanspreekpunt vinden. Daarom kies ik ook bewust voor kleinschalige projecten waar dat persoonlijke contact nog steeds op de eerste plaats staat. 

Bovendien biedt dat het enorme voordeel dat ik erg kort op de bal kan spelen en ‘baas blijf’ over mijn eigen planning, die ik heel strikt opvolg. Iedereen krijgt aan het begin van een nieuw werkjaar een kalender waardoor elke klant exactweet wanneer ik langskom. Bovendien verstuur ik kort voor mijn bezoek tevens een sms-bericht. Dat geeft de klant de kans de ramen vrij te maken zodat ik onmiddellijk aan de slag kan en geen tijd verlies.  

Mijn vrouw noemt mij een professionele autist, want ik blijf poetsen tot ik zelf 200% tevreden ben over het geleverde werk.

Contact

Verhoevenlei 102 2930 Brasschaat
info@jenrqualitycleaning.be
T 0472/74.10.80

Sitemap

J&R Quality Cleaning – Voor al uw ramen én omlijstingen

Vraag offerte aan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x